Herhaalrecept

Als u een herhaalrecept nodig heeft, (een recept dat u al eerder door de arts voorgeschreven heeft gekregen, en moet blijven gebruiken) kunt u dit bestellen via ons telefoonnummer: 023-5321747 : keuzetoets optie 2. Of  via ons online herhaalreceptformulier. U kunt hier uw herhaalrecept via een beveiligde verbinding naar ons toesturen. Uw gegevens worden niet op de website bewaard.  Of per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook kunt u dit rechtstreeks via uw apotheek regelen.

Wat zijn de voordelen van e-mail of een herhaalreceptenlijn?

1. U kunt 24 uur per dag, op een moment dat het u uitkomt, uw medicijnen bestellen;

2. de herhaalreceptenlijn/e-mail vergroot de telefonische bereikbaarheid van de praktijk (een groot deel van de telefoontjes bestaat nu uit het bestellen van herhaalrecepten).

Hoe werkt de herhaalreceptenlijn?

24 uur per dag kunt u uw herhaalrecept aanvragen via ons telefoonnummer 023 5321747: keuzetoets optie 2.
U wordt dan gevraagd in de juiste volgorde in te spreken:

  1. uw geboortedatum
  2. uw naam
  3. medicijn
  4. dosering
  5. aantal

Indien u per e-mail bestelt moet u dezelfde gegevens versturen.

(Houd de doosjes met de juiste naam en dosering bij de hand). Spreekt u rustig en duidelijk, zodat de assistent het goed kan verstaan.

Houd er rekening mee dat het 1 werkdag duurt voordat de medicijnen klaar liggen bij de apotheek. Als u uw recept voor 12.00 uur aanvraagt dan kunt u de volgende werkdag na 15.00 uur uw medicijnen afhalen bij de apotheek.

In noodgevallen kunt u natuurlijk uw medicijnen bij de assistente bestellen.