Praktijkfolder

PRAKTIJKFOLDER: alle informatie bijelkaar

In deze folder vindt u informatie over de huisartsenpraktijk van dokter Heinsdijk. Deze en meer actuele informatie kunt u terugvinden op onze website: www.dokterheinsdijk.nl

De praktijk is gevestigd aan de Zijlweg 80 Zwart in Haarlem. De praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8 uur tot 17 uur. Ook is er een avondspreekuur op maandagavond.

TELEFOON

De assistenten zijn telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur:  023 53 21 747

De spoedlijn is bereikbaar via keuzeoptie 1 van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Deze lijn is uitsluitend bedoeld voor spoedgevallen.

SPREEKUUR

Afspraak

Consult alleen volgens afspraak. Als u nog dezelfde dag wilt komen, belt u dan zo vroeg mogelijk. Bij het maken van de afspraak zal de assistent u vragen waarvoor u komt, zodat rekening kan worden gehouden met de benodigde tijd.

Op maandagavond is er een avondspreekuur.

Consult

Voor een consult zijn gemiddeld tien minuten beschikbaar. Daarom zijn er enkele regels:

- een afspraak geldt voor één persoon.

- als u voor uw probleem meer tijd wilt, overlegt u dat dan bij het maken van de afspraak.

- als u meerdere klachten heeft, meldt u dat dan bij het begin van het consult, zodat bekeken kan worden wat binnen de tijd mogelijk is.

- als u verwezen wordt naar de specialist krijgt u de verwijsbrief direct mee. 

Telefonisch consult

Voor korte vragen die u graag persoonlijk met de huisarts wilt bespreken, kunt u een telefonisch consult aanvragen bij de assistent. De huisarts belt u dan tussen 11:30 en 12:30 uur terug.

E-mail

U kunt via e-mail wijzigingen van uw gegevens (verhuizing e.d.) doorgeven. U kunt hier het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor gebruiken.

E-mailconsult

U kunt via e-mail korte medische vragen stellen aan de huisarts. Wel zijn hier voorwaarden aan verbonden die kunt u nalezen in het artikel eConsult en het doorgeven van wijzigingen van gegevens kan ook per e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HUISBEZOEK

Huisbezoeken graag zo vroeg mogelijk aanvragen, in verband met de planning van de dag. In geval van twijfel over de noodzaak van een visite kunt u altijd overleggen met de assistent.

HERHAALRECEPTEN

Herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag aanvragen via de receptenlijn : keuzeoptie 2 in de telefooncentrale. Houd de lege doosjes bij de hand en volg de instructies.

U kunt ook gebruik maken van het online herhaalreceptformulier. U kunt hier uw herhaalrecept via een beveiligde verbinding naar ons toesturen. Uw gegevens worden niet op de website bewaard.

U kunt herhaalrecepten ook aanvragen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u uw recept voor 12:00 uur aanvraagt, dan kunt u de volgende werkdag na 15:00 uur de medicijnen afhalen bij de apotheek.

HUISARTSEN

Dokter Heinsdijk en Roescher werken mee aan de opleiding van nieuwe (huis)artsen. Dit gebeurt in samenwerking met de Amsterdamse universiteiten UvA en VU.

ASSISTENTEN

De assistenten zorgen voor een goed verloop van de organisatie van de praktijk. Bij veelvoorkomende klachten kunnen zij u uitstekend adviseren. Alle adviezen die zij geven, zijn overeenkomstig protocollen die schriftelijk zijn vastgelegd.

Ook kunt u bij de assistenten terecht voor:

- bloeddruk meten en 24 uurs metingen

- advies voor een SOA test

- hechtingen verwijderen

- Enkel Arm Index (onderzoek naar vaatschade in de benen)

- injecties

- oren uitspuiten

- geheugentest

- het maken van een hartfilmpje (aanleggen van een Holter EGC)

- urineonderzoek op blaasontsteking

- uitstrijkjes volgens bevolkingsonderzoek

- wonden verbinden

- wrattenbehandeling

- zwangerschapstest

Voor al deze verrichtingen dient u een afspraak te maken.

WIJZIGING GEGEVENS

Als u verhuist of als u van zorgverzekeraar verandert moet u dit zowel aan ons (bij voorkeur via e-mail) als aan uw zorgverzekeraar melden.

LEDEN HUISARTSENGROEP

De volgende huisartsen kunt u ook tegenkomen in de vakantiewaarneming:

M. A. J. Balm

Raamsingel 4 tel: 023 531 59 17

P. Noordermeer

Jozef Israëlsstraat 1

tel: 023 525 01 00

J. Huisman

Oude Zijlvest 41

tel: 023 531 06 93

R. T. te Slaa

Donkere Spaarne 56

tel: 023 531 22 07