Huisarts Heinsdijk

Accreditatie

Vacature doktersassistente 2024

Ben jij een enthousiaste, gediplomeerde doktersassistent(e) en op zoek naar een afwisselende, soms hectische, maar vooral fijne werkplek in het centrum van Haarlem, lees dan vooral verder!

Onze praktijk is gevestigd aan de Zijlweg in Haarlem. Het hechte team bestaat uit een praktijkhoudend huisarts, 2 waarnemend huisartsen, 1 huisarts in opleiding,
5 doktersassistenten (waarvan jij er één kan worden), 1 doktersassistent in opleiding, 1 POH-somatiek, 1 POH-GGZ volwassenen, 1 POH-GGZ jeugd en een praktijkmanager.

Wij hebben 2 vacatures voor een doktersassistent(e):
Vanaf 1 februari 2024: voor 27 uur per week (maandag, dinsdag, vrijdag).
Vanaf 1 februari 2024: ivm een zwangerschapsverlof voor 27 uur per week (maandag, woensdag, donderdag).

Wij zoeken een vriendelijke, patiëntgerichte, collegiale doktersassistent(e). Daarnaast is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en verantwoordelijkheid neemt. Naast de reguliere werkzaamheden, houd je je eigen spreekuur. Wij bieden de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen, zodat je kunt groeien in jouw functie.
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO Huisartsenzorg.

Onze praktijk is laagdrempelig voor al onze patiënten en wij vinden het belangrijk te zorgen voor korte lijnen tussen de patiënt en de medewerkers.

Als dit je aanspreekt en jij ons team wilt komen versterken, stuur dan vóór 1 december 2023 een sollicitatiebrief met CV naar info@dokterheinsdijk.nl

We kijken uit naar je reactie!