Huisarts Heinsdijk

Griepvaccinatie en pneumokokkenvaccinatie 2023

Beste patiënten,

De jaarlijkse griepvaccinatie komt er weer aan. 

De griepvaccinatie is bedoeld voor mensen van 60 jaar en ouder en mensen met bepaalde aandoeningen zoals diabetes, een hart-, long-, of nierziekte of een verminderde weerstand. Kijkt u op de website van het RIVM voor meer informatie over de griepvaccinatie: Griepprik | RIVM

Wanneer u in deze groep valt, wordt u hiervoor per post uitgenodigd. Ook wordt dit jaar de pneumokokkenvaccinatie aangeboden aan mensen, geboren vanaf 01-01-1957 tot en met 31-12-1960.

Kijkt u op de website van het RIVM voor meer informatie over de pneumokokkenvaccinatie: Pneumokokkenprik voor volwassenen najaar 2023 | RIVM. Ook hiervoor wordt u per post uitgenodigd.

Deze vaccinatie kunt u tegelijk met de griepvaccinatie krijgen. Beide vaccinaties zijn gratis, u hoeft hier niet voor te betalen. De griepvaccinatie staat gepland op woensdag 15 november tussen 15:00-18:00 en op donderdag 16 november tussen 09:00-12:00.

Locatie: Het Zaeltje, Hoofmanstraat 12 B, 2013 DR Haarlem.

Wanneer u koorts heeft is het niet verstandig om de vaccinatie(s) te verkrijgen, neemt u dan contact op met de praktijk.

Team Heinsdijk

-Wij zijn officieel verplicht om iedereen, die volgens de NHG-criteria in aanmerking komt, op te roepen. Ook als u ooit heeft aangegeven géén oproep te willen ontvangen. In dat geval excuses voor de overlast, u mag de brief als niet verzonden beschouwen. –